fbpx

Black Wolf o bucurie pentru văz, răsfăț pentru simțuri

Avem mare grijă de toți cei care ne trec pragul, indiferent că sunt clienți sau personalul nostru. Oferim toate modalitățile de protecție și dezinfectare. Așteptăm cu nerăbdare să trecem de această perioadă mai complicată și să ne punem în aplicare toate planurile de activități interactive din restaurant.

Black Wolf

Libertatea de a fi creativ

Am deschis cu mult curaj Restaurantul Black Wolf în Oradea acum 2 ani, într-un loc unde concurența cu branduri internaționale de fast food-uri stătea la pândă. Black Wolf nu s-a temut de acest lucru și a venit cu un concept total nou: un restaurant modular care îți lasă libertatea de a fi creativ.

Călătoria începe – modulul de cafea

La intrarea în restaurant îți oferim un card și apoi te invităm în călătorie. Te vei opri fascinat la primul modul de cafea, pentru că ai ce vedea și simți. Aici găsești în exclusivitate sortimente de cafea de specialitate, cu punctaje superioare la nivel mondial. Prepararea cafelei nu este doar o simplă apăsare pe buton pentru noi, ci e dusă la rang de artă. În funcție de ceea ce-ți dorești, poți opta pentru una dintre modalitățile următoare de preparare a cafelei: espresso, chemex, aeropress-ul, moka, V 60, cafeaua la rece. Pe lângă marca de cafea comercializata, si anume Costadoro Respecto Bio, preparăm o multitudine de cafele de origine speciale, Etipoia Guji, Brasilia Espirito Santo, Panama Bouquete Casa Ruiz, Kenya Ndaroini, Etiopia Honey Sidamo, inclusiv Jamaica Blue Mountain, considerată a fi una dintre cele mai fine cafele din lume.

Modulul de pizza și paste

Îți iei cafeaua cu tine și treci la modulul următor, unde vei avea parte de un spectacol, vizual în primul rând, apoi și gustativ. Modul de pizza și paste oferă o multitudine de variante savuroase de mâncare. Gătim cu pastele eco Monograno Felicetti, preferatele mai multor Chefi cu stele Michelin din Italia. Totul se face pe loc în fața ta și poți alege dintre 16 tipuri de paste x 12 tipuri de sosuri = 192 de combinații delicioase.
Dacă ai poftă de o pizza făcută în casă din cele mai bune și sănătoase ingrediente, cu blat clasic, din multicereale sau negru. Pentru că ne place să inovăm continuu, la Black Wolf poți găsi inedita pizza cu Nutella, un sortiment de pizza dulce, cu un amestec plăcut și fin de ciocolată cu mascarpone. De 1 mai, de pildă, am avut curajul de a găti pizza cu mici, care a fost o surpriză plăcută pentru mulți dintre clienții noștri.

Modulul de dulciuri și băuturi

Pentru că nu există masă copioasă fără ceva dulce, poți trece la modulul de dulciuri, unde poți alege o porție de clătite, pancakes, tarte, cheesecake sau tiramisu, făcute în casă. Și pentru că finalul trebuie să fie întotdeauna ”lichid”, modulul de băuturi te lasă să alegi din multitudinea de răcoritoare, bere artizanală sau vin.
La finalul călătoriei, cardul primit la intrare va conține toate informațiile despre ce ai savurat și astfel poți plăti înainte de plecare.

Black Wolf o bucurie pentru văz, răsfăț pentru simțuri

Black Wolf nu s-a speriat nici de perioada de lockdown și s-a adaptat rapid creând o aplicație de mobil pentru servicii de livrare la domiciliu. Ne-am bucurat să vedem că avem mulți fani și clienți fideli. Așa că ne-a fost mai mare dragul să-i recompensăm la fiecare comandă cu ambalaje realizate exclusiv din materiale naturale, dar și câte un cadou ”lichid”.
Ne-am gândit întotdeauna și la cei mai nefericiți dintre noi, așa că de la începutul pandemiei, în fiecare marți donăm câteva zeci de porții de mâncare pentru locuitorii unui cămin de bătrâni din oraș.
Avem în continuare mare grijă de toți cei care ne trec pragul, indiferent că sunt clienți sau personalul nostru. Oferim toate modalitățile de protecție și dezinfectare. Așteptăm cu nerăbdare să trecem de această perioadă mai complicată și să ne punem în aplicare toate planurile de activități interactive din restaurant, pentru că Black Wolf trebuie să fie o bucurie pentru văz, răsfăț pentru simțuri!

Cristian Terec, Administrator Black Wolf, Oradea

No Comments

Post A Comment