fbpx

Nobillis Carpathian-Residence – timpul contrastelor: digitalizare și reîntoarcere la natură, în satul Peștera

Pe perioada stării de urgență am învățat să ne adaptăm noilor condiții adoptând două măsuri contrastante: digitalizarea totală a recepției și restaurantului și reîntoarcerea la natură.

O experiență la înălțime într-un mediu sigur și sănătos.

Așezat la o altitudine de 1200 de m, în satul Peștera, departe de zgomotul zonelor turistice supra-aglomerate, într-un peisaj care îți trezește simțurile și îți oferă acces la un cadru natural foarte bine conservat (Parcul Național Piatra Craiului și satele Peștera, Măgura, Șirnea, Ciocanu), Nobillis Carpathian-Residence promite experiența traiului la munte, aproape de nori, într-un design-hotel modern, cu servicii de înaltă calitate.
Aici timpul are răbdare și chiar și atunci când nu ai ce face, se găsește câte ceva de făcut. Pe perioada stării de urgență am învățat să ne adaptăm noilor condiții și să implementăm măsuri de distanțare socială, dar și să fim pregătiți să oferim oaspeților o experiență la înălțime într-un mediu sigur și sănătos.

Procesul de transformare:

Am început procesul de transformare prin digitalizarea totală a recepției și a restaurantului. Astfel, toate rezervările, chek-in-ul, dar și check-out-ul au fost trecute în mediul online. Am implementat plata contactless sau prin transfer bancar pentru a evita cât mai mult contactul direct cu bani cash. În ceea ce privește restaurantul, meniul a fost trecut complet în online, fiind disponibil prin scanarea codului QR.
Și pentru a le oferi oaspeților noștri o experiență autentică, n-am întors la natură și la bogățiile ei. În acest sens, am inclus în meniu preparate noi pe bază de ingrediente 100% naturale cum ar fi hribii sau fructele de pădure.
Aici, la Nobillis, putem să păstrăm distanțarea socială în mijlocul naturii și să ne bucurăm, din plin, de ceea ce Parcul Național Piatra Craiului ne oferă. Știm că oaspeții noștri au stat o perioadă îndelungată în casă, așa că încercăm să îi reconectăm cu natura printr-o serie de tururi cu ghid montan în care să descopere frumusețile și liniștea zonei.
Aici, la Nobillis Carpathian-Residence, adaptarea la noua realitate s-a făcut rapid. Avem natura de partea nostră și încrederea că o să trecem cu bine peste această perioadă.
Florin Adorean – Proprietar Nobillis Carpathian-Residence
No Comments

Post A Comment