fbpx

Termeni şi condiţii

Platforma HoReCa-Împreună – Termeni şi condiţii

 

Îţi mulţumim pentru vizitarea acestui website – https://horeca-impreuna.ro . Te rugăm să citeşti cu atenţie Termenii şi Condiţiile aplicabile Platformei HoReCa-Împreună, deoarece orice folosire a acestui website înseamnă acceptarea de către tine a Termenilor şi Condiţiilor prezentate aici.

 

 1. Platforma HoReCa-Împreună – descriere

AMMA QUALITY LEARNING S.R.L., cu sediul în București, Strada Ghiocei nr. 1, Sector 2, J 40/12639/2018, CUI 39830557 (denumită în continuare „AMMA”) este o companie care desfășoară proiecte privind cursuri de formare profesională și de dezvoltare personală. În perioada iulie-septembrie 2020, AMMA desfășoară proiectul “HoReCa Împreună” pentru dezvoltarea sectorului HoReCa (hoteluri, restaurante și cafenele) prin promovarea unui program dedicat de training către entitățile comerciale care își desfășoară activitatea în domeniul HoReCa și prin împărtășirea celor mai bune practici din acest domeniu. AMMA desfășoară Proiectul “HoReCa Împreună” prin intermediul platformei  https://horeca-impreuna.ro.

 

 1. Platforma HoReCa-Împreună – Valorile şi Principiile noastre

Toate activităţile noastre sunt desfăşurate în conformitate cu Valorile şi Principiile HoReCa-Împreună. Din momentul în care te înregistrezi pe Platforma HoReCa-Împreună, eşti de acord să respecţi aceste valori şi principii şi să le foloseşti în interacţiunea ta cu noi şi cu ceilalţi participanţi de pe Platforma HoReCa-Împreună:

 • Respectul pentru oameni si pentru viaţa privată
 • Respectul pentru idei
 • Respectul pentru proprietate
 • Respectul pentru angajamentele luate

 

Respectul pentru oameni si pentru viaţa privată

Participanţii pe Platforma HoReCa-Împreună trebuie să împărtăşească aceleaşi valori de Toleranţă, Non-discriminare şi Non-Violenţă.

 • Toleranţă şi non-discriminare

Noi facem parte dintr-un spaţiu global care promovează toleranţa şi respectul între toţi participanţii de pe Platforma HoReCa-Împreună. Tratăm cu respect şi nediscriminatoriu toţi oamenii, în fiecare interacţiune. De asemenea, trebuie să respectăm toate legile aplicabile în acest domeniu.

 • Non-violenţă şi neagresarea celorlaţi

Ne aşteptăm ca să creezi un mediu sigur atât pentru tine cât şi pentru ceilalţi participanţi prin: neagresarea şi neintimidarea nimănui, evitarea violenţei fizice sau verbale, evitarea ameninţărilor, evitarea situaţiilor periculoase sau incomfortabile.

 

Respectul pentru viaţa privată – nu ai voie să accesezi conturi HoReCa-Împreună aparţinând altor persoane fără a avea autorizarea acestora şi/sau încălcând drepturile altor persoane la spaţiu privat, proprietate intelectuală, mărci, date cu caracter personal, etc.

 

Respectul pentru idei

Încurajăm participanţii să îşi împărtăşească ideile participând la cursurile promovate pe Platforma HoReCa-Împreună. Când faci asta, este important să asculţi şi să emiţi o opinie echilibrată. Poţi să nu fi de acord cu o altă persoană dar trebuie să îi arăţi respect când aceasta îşi împărtăşeşte experienţa proprie. De asemenea, este important să le dai suficient spaţiu şi timp furnizorilor de training pentru ca aceştia să poată efectua cursul în cele mai bune condiţii.

 

Respectul pentru proprietate

Îţi solicităm să respecţi proprietatea şi informaţiile aparţinând unor alte persoane:

 • Furtul nu este permis.Nu îţi este permis să iei lucruri care nu sunt ale tale, să foloseşti proprietatea cuiva fără permisiune sau să ameninţi cu penalităţi şi prejudicii ca să obţii beneficii personale.
 • Spam, phishing sau fraudă.Nu ai voie să înşeli prin efectuarea de înregistrări false, să faci reclama pentru alte produse, să încerci să strângi fonduri pentru alte cauze, să faci afirmaţii false despre oricare alt participant pe Platforma HoReCa-Împreună.

 

Respectul pentru angajamentele luate

Noi ne-am luat responsabilitatea de a fi cât mai buni în a facilita experienţa ta pe şi în legătură cu Platforma HoReCa-Împreună. Pentru ca tu şi toţi ceilalţi participanţi să beneficiaţi de cea mai bună experienţă, este important să îţi păstrezi angajamentele luate. Ne referim la:

 • Să procedezi în conformitate cu regulile Platformei HoReCa-Împreună.
 • Să colaborezi. Aşteptarea noastră este să fii disponibil pe parcursul înregistrării la un curs ca să poţi da datele necesare, să participi alături de noi pentru rezolvarea diverselor probleme care pot apărea, etc.
 • Te rugăm să împărtăşeşti detalii corecte şi să nu înşeli în ceea ce priveşte identitatea ta prin acordarea unui nume fals, sau a unei date de naştere falsă, sau să îţi creezi un cont dublu, sau să îţi creezi un cont chiar dacă ai sub 18 ani. De asemenea, nu trebuie să indici o adresă falsă, să induci în eroare în ceea ce priveşte detaliile indicate pe Platforma HoReCa-Împreună, etc.

 

 1. Termeni şi condiţii pentru participarea pe Platforma HoReCa-Împreună

Platforma HoReCa-Împreună îţi oferă accesul la programul HoReCa Împreună care include un program dedicat de training către entitățile comerciale care își desfășoară activitatea în domeniul HoReCa, precum și împărtășirea celor mai bune practici din acest domeniu. Prin înscrierea în program ești de acord ca elemente din participarea ta în program cum ar fi imagini, înregistrări, texte, etc. să poată fi folosite de către Platforma HoReCa-Împreună pentru prezentarea ulterioară a programului fără nicio remunerație.

 

Dorim să îţi comunicăm că ai următoarele drepturi:

 • Dreptul să îţi creezi un cont pe Platforma HoReCa-Împreună – colectarea şi procesarea datelor tale cu caracter personal se va face în conformitate cu Politica HoReCa-Împreună de protecţie a datelor personale
 • Dreptul să te înregistrezi la şi să participi la cursurile oferite pe Platforma HoReCa-Împreună
 • Dreptul de a participa la celelalte evenimente organizate în cadrul programului HoReCa Împreună.

De asemenea, dorim să îţi aducem la cunoştinţă că ai următoarele obligaţii pe Platforma HoReCa-Împreună:

 • Materialele folosite pe parcursul cursurilor sunt confidenţiale. Nu poţi reproduce, redistribui, transmite, adapta, vinde, împrumuta, împărtăşi, modifica, adapta sau crea alte lucrări, transfera sau folosi materialele de curs cu excepţia cazului în care ai primit permisiunea explicită de a face acest lucru prin consimţământul scris al furnizorului de training.

Pe parcursul derulării activităţii pe Platforma HoReCa-Împreună, Platforma HoReCa-Împreună are următoarele drepturi:

De asemenea, Platforma HoReCa-Împreună are următoarele obligaţii:

 • Obligaţia de a respecta datele cu caracter personal oferite participaţi pe Platforma HoReCa-Împreună şi de a le folosi numai potrivit consimţământului acordat, potrivit Politicii HoReCa-Împreună de protecţie a datelor personale
 • Obligaţia de a respecta valorile şi principiile Platformei HoReCa-Împreună inclusiv demnitatea oricărui participant şi tratarea acestuia cu respect
 • Obligaţia de a respecta prevederile legale aplicabile activităţii sale

 

În cazul în care accesezi de pe Platforma HoReCa-Împreună linkuri către alte website-uri, trebuie să ştii că nu le controlam în niciun fel şi nu suntem răspunzători pentru legalitatea conţinutului, respectarea drepturilor altor persoane şi pentru condiţiile de confidenţialitate, de securitate şi/sau de funcţionalitate ale acestor site-uri. Dacă intri printr-un link pe astfel de site-uri, îţi asumi personal riscul.

 

Platforma HoReCa-Împreună şi compania AMMA, directorii şi angajaţii săi nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirecte, punitive, incidentale, speciale sau alte daune legate de folosirea Platformei HoReCa-Împreună.

 

De asemenea, prin folosirea Platformei HoReCa-Împreună eşti de acord să ne despăgubeşti, aperi şi să ne exonerezi de şi împotriva oricăror pretenţii ale unor terţe părţi referitoare la pagube, pierderi, solicitări, cheltuieli (incluzând cheltuieli de judecată) ce au apărut sau pot apărea în legătură cu a) conţinutul transmis de către tine, b) folosirea Platformei HoReCa-Împreună, c) încălcarea Termenilor şi Condiţiilor Platformei HoReCa-Împreună sau d) încălcarea legii sau a unor drepturi ale unor terţe părţi. Acesta obligaţie va continua şi după ce încetezi folosirea Platformei HoReCa-Împreună.

 

În cazul în care ne considerăm prejudiciaţi, vom exercita mijloacele legale pe care le avem la dispoziţie.

 

 1. Platforma HoReCa-Împreună – drepturile de proprietate intelectuală

Drepturile de proprietate intelectuală ale furnizorilor de training

Toate drepturile de autor, mărcile şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile sau alte materiale din cursurile oferite în cadrul Platformei HoReCa-Împreună sunt proprietatea furnizorilor de training care le-au postat şi/sau predat.

Participanţii la cursurile oferite prin Platforma HoReCa-Împreună nu au permisiunea să distribuie, să modifice, să copieze, să transmită, să expună, să refolosească, să reproducă, să publice, să autorizeze, să acorde o licenţă de folosire, să creeze lucrări derivate din, sau să transfere, să vândă sau să folosească conţinutul cursurilor şi materialelor aferente, parţial sau în totalitate, în orice mod, fără acordul în scris al furnizorilor.

Drepturile de proprietate intelectuală ale Platformei HoReCa-Împreună

Mărcile, logo-urile şi caracterele ce ţin de acest website aparţin Platformei HoReCa-Împreună. Nimic din ceea ce conţine Platforma HoReCa-Împreună nu va fi considerat ca oferind vreo licenţă sau drept de folosire a vreunei mărci ce apare pe acest website.

Încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală

Orice activitate care încalcă drepturile de proprietate ale unei alte persoane sunt interzise pe Platforma HoReCa-Împreună.

În cazul în care se primeşte o plângere despre încălcarea unui drept de proprietate aparţinând unei terţe persoane, Platforma HoReCa-Împreună va analiza dacă este necesară suspendarea contului în legătură cu care a fost primită sesizarea până la clarificarea situaţiei în faţa instanţei de judecată sau a unei alte autorităţi cu competenţe în acesta privinţă.

De asemenea, Platforma HoReCa-Împreună îşi va exercita în mod activ drepturile sale de proprietate intelectuală în toate aspectele protejate de lege.

 

 1. Termeni legali aplicabili

Dacă o parte din Termenii şi condiţiile Platformei HoReCa-Împreună va fi considerată inaplicabila sau invalidă, atunci acea parte va fi înlocuită de o prevedere legală opozabila care se apropie cel mai mult de intenţia iniţială a respectivei reguli şi restul Termenilor şi Condiţiilor Platformei HoReCa-Împreună va continua să îşi producă efecte.

Termenii şi condiţiile Platformei HoReCa-Împreunărelaţiile şi interacţiunile pe şi legate de Platforma HoReCa-Împreună sunt guvernate de legile aplicabile în România. Dacă apare orice fel de dispută, echipa HoReCa-Împreună este deschisă să ajute la soluţionarea acesteia – te rugăm să ne contactezi potrivit Secţiunii Contact. În cazul în care nu eşti mulţumit de felul în care a fost soluţionată plângerea ta, te poţi adresa instanţelor competente din municipiul Bucureşti.

 

 1. Politica HoReCa-Împreună de protecție a datelor personale

Prelucrarea datelor cu caracter personal și toate acțiunile noastre se desfășoara potrivit Valorilor și Principiilor Platformei HoReCa-Împreună, cu respectarea vieții private și de familie, a comunicațiilor, a protecției datelor cu caracter personal, a libertății de gândire, de conștiință și de religie, a libertății de exprimare și de informare, a libertății de a desfășura o activitate comercială, dreptul la o cale de atac eficientă și la un proces echitabil, precum și diversitatea culturală, religioasă și lingvistică. Pentru mai multe detalii, vezi Politica HoReCa-Împreună de protecție a datelor personale.

 

 1. 7. Contact

Dacă dorești să iei legătura cu noi, te rugăm să folosești următoarele date de contact:[email protected], tel:0761104030.

 

Actualizat: 22 iulie 2020