fbpx

Old Brick Pub: Tough times don’t last, tough people do!

Deși e greu să schimbi, să (te) readaptezi, să (te) reinventezi, nimic nu e imposibil, iar cu multă răbdare și încredere obstacolele pot deveni oportunități.

Old Brick Pub / Uncle John

O mare familie.

Old Brick Pub s-a născut într-un cartier plin de vervă, cu oameni dinamici și prietenoși, așa cum este “Teiul”.
Transformarea acestui spațiu s-a făcut prin foarte multă muncă, dar și dăruire a unui grup mare de prieteni, care în timpul lucrărilor au devenit o mare familie. Acesta a fost doar începutul, iar din luna septembrie 2014 am crescut constant, pentru că fiecare persoană care ne-a trecut pragul în calitate de client a devenit imediat parte a marii familii Old Brick.
Convingerea noastră este că putem face pe oricine alege să ni se alăture, să transforme momentele petrecute la Old Brick Pub în clipe de relaxare, rupte de realitatea cotidiană, oferindu-i o băutură bună și o mâncare gustoasă, perfect asezonate cu o muzică de calitate.
Dar…iată ca neprevăzutul s-a întâmplat și ne-a lovit Covidul; familiile stau acasă, prietenii nu se mai întâlnesc la un burger și o bere, ne-am schimbat în câteva zile total obiceiurile, păstrând distanțarea socială ca sa rămânem sănătoși.

Evident, a trebuit sa ne adaptăm.

Astfel, colegii care serveau au devenit livratori și operatori tablete, managerul – ajutor de bucătar și mașina de aprovizionare – mașina de “delivery”. Livrăm în continuare și prin platformele Foodpanda, Glovo, Bolt si Takeaway.
Nu facem lucrurile perfect, deși ne-am dori; mai greșim pentru că e greu să lucrezi sub presiunea acestor zile, dar ne dăm toată silința să facem lucrurile să meargă și muncim cu drag.
Ne-am croit puțin și meniul și ofertele astfel încât să folosim cât mai multe ingrediente de sezon în meniul zilei, spre exemplu ( ștevie, leurdă, spanac, mixuri de salate), lucram în continuare cu o brutărie artizanală care ne face zilnic cele mai bune chifle pentru burgeri, folosim carne de vită românească pentru burgerii preparați “in house”, de noi.
Cu siguranță această etapă va trece și ne vom trezi din urâtul vis pentru că “Tough times don’t last, tough people DO!”
Sa ne revedem sănătoși!

Ioan Dan – Co-proprietar și bucătar Old Brick Pub / Uncle John

 

No Comments

Post A Comment